Hotel PMS srce je vašeg hotelskog poslovanja. Pomaže vam pojednostaviti dnevne zadatke, upravljati svojim osobljem, smanjiti troškove, povećati prihode i još mnogo toga.

Osim što je važan samo za vaše svakodnevne poslove, iznimno je bitan dio ukupnog iskustva vaših gostiju. Zato je jako važno da koristite pravo programsko rješenje za poslovanje vašeg hotela.Milenij Hotel PMS integralni je dio cjelokupnog sustava za upravljanje vašim objektom koji će vam pomoći u upravljanju rezervacijama, sobama, prodajom, zahtjevima gostiju, pravovremenom izvještavanju managementa kao i knjigovodstva

Recepcija

Dizajniran za korisnika, od korisnika, naš intuitivni kalendar rezervacija omogućuje vam jednostavno upravljanje svakodnevnim poslovima kako na recepciji tako i u prodaji.

Uz osnovne radnje (grupne i individualne rezervacije, ponude/voucheri, avansi, brzi checkin, dodatni troškovi, seljenja, naplate, brzi checkout…) u program je ugrađeno iznimno puno pomoćnih alata (skeniranje dokumenata, automatski eVisitor, eRačun, e-mailovi dobrodošlice i zahvale, sinkronizacija channel managera…) koji će vam olakšati, ubrzati i pojednostavi rad i time ostaviti više vremena da se posvetite vašim gostima.

Online prisutnost


Channel manager i booking engine će automatski odrađivati posao prihvata i upisa rezervacija pritom iznimno efikasno pazeći da ne dođe do overbookinga. Naš inteligentni sustav upisa rezervacija pomoći će vam maksimizirati popunjenost po smještajnoj jedinici.

Revenue manager i rate shopper pobrinut će se da dobijete maksimum financijske dobiti automatskom prilagodbom cijena prateći ponudu/potražnju (+još par parametara), cijene konkurencije (prema vlastitom izboru). 


lzvještaji

Milenij Hotel PMS će vam putem raznih izvještaja pružiti informacije koje morate imati da znate što se događa u vašem hotelu, počevši od resursa (uklj. financijske) i planiranja rada osoblja, do analize podataka, profita te optimizacije troškova.

Management: pregled učinkovitosti, financijski rezultati po kanalima prodaje, dnevni izvještaji recepcije… 

Knjigovodstvo: promet po plaćanjima, zbirni obračuni poreza, detaljne liste računa, avansna zatvaranja…

Planiranje resursa: dolasci i odlasci, liste za domaćinstvo, pansionski obroci (za kuhinju), statistika gostiju, transfer liste…


Mobilna aplikacija


Dizajnirano za voditelje hotela i za odjel prodaje.

Pregled dnevnog prometa i prihoda hotela, ADR, RevPAR, usporedba s prethodnim periodom, usporedba s prethodnom godinom… izvještaji i informacije koje možete dobiti u stvarnom vremenu bilo gdje se nalazili.

 Dolasci, odlasci, smještani gosti, kalendar rezervacija, izrada novih rezervacija, otkazivanje postojećih – sve to možete raditi pomoću ove mobilne aplikacije.  


Domaćinstvo (housekeeping)


Ovaj modul u Milenij programu omogućit će vašem domaćinstvu obavljanje svih zadaća bez dodatnog napora i time ostavljajući dobar utisak na gosta.Osim integriranih zadataka i izvještavanja, domaćinstvo može koristiti i aplikaciju za mobilne uređaje.

Mobilna aplikacija pokriva rad tri područja: promjena statusa sobe (uz popis soba za čišćenje), evidencija minibara i evidencija kvarova.

Restoran

Naš program za restoran & kafić se brine o vašem poslovanju dok se vi brinete o vašim gostima.

POS prodaja

Touchscreen kase u ugostiteljstvu omogućuju značajno ubrzanje rada što doprinosi zadovoljnijim gostima, jer će se gosti redovito vraćati u lokal u kojem su zadovoljni uslugom.

Vođenje robnih zaliha

Uredski dio programskog paketa omogućit će vam jednostavnu pripremu kasa, evidenciju nabavke robe i izvještavanje koji vam trebaju za upravljanje ali i knjigovodstvo.

Mobilna aplikacija

Aplikacija za mobilno naručivanje i naplatu trenutno predstavlja sam vrh ponude u ugostiteljstvu. Sve funkcionalnosti mobilne blagajne na jednom mjestu.
24/7 podrška


Naši tehnički stručnjaci i iskusni tim za podršku razumiju i iskreno brinu o bolnim točkama vaših svakodnevnih operacija. 

Posvećeni i ljubazni timovi za podršku spremni su vam pomoći, što god trebate, kad god vam zatreba.


PREZENTACIJA - HOTEL PMS - UGOSTITELJSTVO

PREZENTACIJA - HOTEL PMS - UGOSTITELJSTVO